Wat kan ik voor jou betekenen?

Bewustzijnscoaching en energetische therapie

1-op-1 begeleiding 

VAN ONBEWUST NAAR BEWUST
  • Persoonlijk consult >>>

(Familie)opstellingen >>>

VAN BLOKKADE NAAR BEWEGING

Workshops 

VOOR PERSOONLIJKE ONTWIKKELING, BEWUSTZIJN EN INNERLIJKE GROEI

Cursus intuïtief schilderen

Heb je ook zin om met gelijkgestemden creatief bezig te zijn en datgene wat in jouw leeft naar buiten te brengen door middel van schilderen of kleuren? En nu de tijd te nemen voor wat je echt wil?

Je hoeft geen schilder-  of tekenervaring te hebben. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf toestemming te geven om gewoon heerlijk aan de slag te gaan met kleur en te durven voelen wat er zich aandient. Welk gevoel ervaar je? Welke beweging is er? Durf je jouw gevoel te volgen en vorm te geven op papier?

Deze cursus is opgezet aan de hand van de thematieken van 6 chakra’s. Iedere les staat een van de thema’s centraal:

Bestaansrecht, vertrouwen, kracht, liefde, verantwoordelijkheid en intuïtie.

Bij aanvang van de cursus bespreken we wat jouw behoefte is of waar jij gedurende de cursus aan wilt werken. Het kan zijn dat je behoefte hebt aan ontspanning of gewoon heerlijk een aantal uur creatief bezig zijn voor jezelf. Of dat je meer inzicht wilt krijgen in onbestemde gevoelens en uitdagingen in je leven.  Kijk eens wat jij wilt.

Karin zal iedere les starten door iets vertellen over desbetreffend chakra. Omdat het meer gaat om de beleving dan de theorie zal het theoretische gedeelte gemiddeld niet meer dan 15 minuten in beslag nemen. Daarna volgt een geleide meditatie en direct aansluitend zal grotendeels in stilte geschilderd of gekleurd worden.

Het laatste deel van de les wordt hetgeen op papier gekomen is door alle deelnemers bekeken en zal Karin ingaan op hetgeen zich aan dient. Het kan zijn dat er een emotie of gevoel gezien mag worden, waar je zelf niet bewust van bent. Door dit te benoemen kun je er contact meemaken, het ervaren en ontdekken of je het kunt loslaten of er verder mee aan de slag mag.

Vision board

Heb je ook wel eens het idee dat je niet vooruit komt? Dat de tijd zo snel voorbij gaat en je weer niet hebt gedaan wat je hebt voorgenomen. De mooie plannen die je maakt in je hoofd blijven hangen? Je er moedeloos van kan worden, verdrietig of zelfs boos op jezelf. Of dat je teveel ideeën hebt en niet kunt kiezen.

Meld je dan aan voor deze creatieve, interactieve workshop!

In groepsverband gaan we ons afstemmen op wat we werkelijk willen. Wat zijn onze dromen en wensen. Die gaan we concretiseren in heldere doelen en visueel maken op een vision board. Door te knippen, plakken, schilderen en schrijven op een groot vel papier.

Door middel van enkele oefeningen, een korte meditatie en gesprek krijg je meer inzicht in hoe jij jouw leven vorm wilt geven en welke stappen je gaat zetten. Wat past bij je, waar wil je heen en wat ga je doen.

Thuis zijn in jezelf

Tijdens je ervaringsreis op aarde kunnen er momenten van besef ontstaan dat het leven dat je leidt niet is wat je ervan verwachtte. Waarom loopt het niet zoals je het wenst en ben je jezelf kwijt geraakt? Wat mis je? Waarnaar verlang je? Waar voel jij je thuis?

Ergens bestaat een plek waar het vredig is en alles aanwezig. Creëren vanuit gedachten gaat daar moeiteloos. Daar ben je verbonden met alles wat er is en voel jij je volledig, compleet en thuis. Er heerst rust en ware serene liefde.

Gevoelens van heimwee en onvervuld verlangen naar vrede, diepe liefde en compleet ZIJN kunnen je flink in beslag nemen. In de hoop antwoorden te vinden hoe om te gaan met de beperkingen en het gemis dat je ervaart, reik je veelal uit naar de buitenwereld en raak je nog verder van huis. Stel dat een juiste verbinding met de “Hemel’ en de Aarde je in staat stelt verborgen antwoorden uit jezelf omhoog te halen, dichterbij jezelf te zijn en een meer vervullend leven te leiden? In een kleine groep ga je, op verschillende manieren verbindingen verkennen en daarbij het mens zijn op Aarde ervaren. Ook ga je in deze workshop kijken in jezelf waar de heimwee en het verlangen vandaan komt

Daar waar de Hemel en Aarde samenkomen ben jij, als mens, als middelpunt, aanwezig.

Faalangst

Om als lichtwezen geboren te worden als mens vraagt moed, inzicht en vertrouwen. Vanuit liefde en licht daal je af naar een wereld vol dualiteit en donkerte. Alles is in jouw aanwezig, maar het lijkt alsof je helemaal opnieuw moet beginnen.

Waar ben je in hemelsnaam aan begonnen? Tijdens je ervaringsreis kun je ervoor kiezen om ‘problemen’ uit de weg te gaan door je ervoor af te sluiten. Je kunt er echter ook voor kiezen om ze aan te kijken en het te doorleven. Als je twijfelt, je moedeloos voelt en sterk het gevoel hebt te falen (of zeker weet dat je faalt) besef dan dat het ‘slechts’ ervaringen zijn, vanuit het perspectief van waaruit jij op dat moment jouw werkelijkheid bekijkt. Als mens kom je beleven, jouw ziel wil ervaren. Slechts het ego kan falen! Denk je regelmatig dat je dit leven zelf nooit gekozen kan hebben? Of heb je het gevoel te falen in je leven en telkens weer niet te voldoen aan de te leveren prestatie?

Deze workshop geeft je hernieuwd inzicht in waar jij op dit moment in je leven staat. Waarop is jouw faalangst gebaseerd? Van waaruit ben jij gaan geloven dat je faalt?  In deze workshop ga je o.a. aan de hand van oefeningen faalangst vanuit verschillende kanten belichten. De bewustwording die optreedt zorgt ervoor dat je beter in je vel komt te zitten en je vanuit innerlijke autoriteit keuzes kunt maken en bij jezelf kunt blijven.